TMR Zoo Message Board
Front page is Strange - Printable Version

+- TMR Zoo Message Board (http://www.tmrzoo.com/boards)
+-- Forum: Everything Else (http://www.tmrzoo.com/boards/forumdisplay.php?fid=32)
+--- Forum: Site Feedback and Suggestions: Let us have it! (http://www.tmrzoo.com/boards/forumdisplay.php?fid=40)
+--- Thread: Front page is Strange (/showthread.php?tid=11421)

Pages: 1 2


Front page is Strange - GoldenVulture - 11-27-2018

I noticed this when I went to the Home Page. It's missing bits.

[Image: attachment.php?aid=841]


RE: Front page is Strange - Hooch - 11-27-2018

We had to migrate to a new server... and were required to update a bunch of things (that were severely outdated)... which started breaking stuff.

A lot of duct tape holding shit together right now.


RE: Front page is Strange - BriGuy1968 - 11-28-2018

Is that why my Tapatalk isn’t working for the site?


RE: Front page is Strange - LesStrat - 11-28-2018

That sounds like an upgrade.


RE: Front page is Strange - Hooch - 11-28-2018

(11-28-2018, 08:59 PM)BriGuy1968 Wrote: Is that why my Tapatalk isn’t working for the site?

How is it now?


RE: Front page is Strange - BriGuy1968 - 11-28-2018

Still the same...


RE: Front page is Strange - GoldenVulture - 11-29-2018

Still missing bits  [ FORUM on the top bar ]

[Image: attachment.php?aid=843]


RE: Front page is Strange - Hooch - 11-29-2018

(11-28-2018, 10:38 PM)BriGuy1968 Wrote: Still the same...

take a look again. Just updated all the plugin's guts. 


Front page is Strange - BriGuy1968 - 11-29-2018

Works like a champ now.

Thanks man!


RE: Front page is Strange - GoldenVulture - 11-30-2018

(11-29-2018, 04:28 AM)GoldenVulture Wrote: Still missing bits  [ FORUM on the top bar ]

[Image: attachment.php?aid=843]

Still missing the Forums tab